Jaaroverzicht 2017

2017 loopt bijna op zijn einde en daarom blikken we graag even terug op het fantastische jaar dat we achter de rug hebben.

 

  • In januari nam Opnieuw & Co de uitleendienst ‘Feestmateriaal’ over van de Stad Mortsel. Verenigingen, scholen of buurcomités uit Mortsel kunnen podia, tenten en ander feestmateriaal lenen. We kregen het afgelopen jaar meer dan 180 aanvragen van ongeveer 150 verschillende verenigingen.
  • In maart creëerden we in samenwerking met OCMW Antwerpen 70 extra jobs voor mensen met een te grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.
  • We vierden de 3de verjaardag van onze winkel in Kontich, de 2de verjaardag van winkel Nijlen en de 1ste verjaardag van onze Kilomeet in Mortsel.
  • De vrijetijdsmarkt in samenwerking met de Gemeente Duffel zorgde ervoor dat er een heleboel betaalbaar vrijetijdsmateriaal beschikbaar was voor kinderen tussen 4 en 18 jaar.
  • In Lint deden we voor het eerst aan huis-aan-huisophalingen van textiel.
  • In november werd onze winkel in Kontich dubbel zo groot en openden we onze geautomatiseerde textielsorteerlijn officieel.
  • De gemeente Nijlen werd bovendien tot Gewichtigste Gemeente gekroond.

Dat allemaal natuurlijk dankzij, JULLIE, onze trouwe Opnieuw & Co-fans. Dank-dank-dank!

Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2017

Het verhaal van

Rudy Van Winckel

Ik heb een ernstige medische voorgeschiedenis, waardoor ik niet meer op de reguliere arbeidsmarkt terecht kon. Via GTB (een dienst die werkzoekenden met een arbeidshandicap begeleidt naar een gepaste tewerkstelling via een traject op maat) mocht ik bij Opnieuw & Co beginnen als magazijnmedewerker.

Lees meer

foto Rudy Van Winckel

14 jaar Opnieuw & Co Duffel

Onze winkel in Duffel op de Hondiuslaan 46 mag dit jaar 14 kaarsjes uitblazen.

lees meer

Pimp je outfit met accessoires!

Heb je het perfecte bloesje of een prachtige broek gevonden in onze rekken, maar kan je nieuwe kledingstuk nog nét dat tikkeltje extra gebruiken?

lees meer