KERSTMARKT

Budgetvriendelijke kerstspulletjes tijdens de kerstmarkt van kringloopwinkel Opnieuw & Co

Op zaterdag 2 december 2017 organiseert Opnieuw & Co een kerstmarkt in alle vijf haar filialen. De kerstmarkt gaat door van 10 tot 18 uur in Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel.

De winkels worden dan ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die het afgelopen jaar verzameld werden. Glimmende kerstballen, slingers, kerststallen, kerstverlichting met garantie, allerlei decoratie… Van klassiek tot modern en van eenvoudig tot origineel. En steeds van goede kwaliteit! Bovendien deelt de kerstman in onze megastores gratis pluche uit aan de kinderen.

Even een pauze nodig tijdens het winkelen? Voor één euro geniet je van een glaasje glühwein, een kop chocolademelk of soep of een stuk kerstrol. Bezoekers die de ingevulde bon uit de papieren nieuwsbrief of van op de website meebrengen, mogen onder het motto ‘kies een kop en warm je op’ een kop kiezen en die gratis laten vullen met warme chocolademelk of verse soep. Achteraf mogen ze hun gekozen kop mee naar huis nemen.

Onze Kringwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Ook met het openbaar vervoer zijn onze winkels steeds gemakkelijk bereikbaar.

KERSTMARKT

Het verhaal van

Shirin Behroozian

Als Artikel 60’er kwam ik via OCMW Boechout bij Opnieuw & Co terecht. De eerste week kreeg ik begeleiding rond de administratieve taken die ik voor mijn rekening mocht nemen. Het was de start van mijn eerste werkervaring in België.

Lees meer

Shirin Behroozian

Dag van de Gever

Geef jij ook om de kringloopwinkel?

lees meer

Opnieuw & Co Zomert (Zomermarkt)

Opnieuw & Co zomert in een nieuw jasje na het succes van de vorige editie.

lees meer