Opnieuw & Co Kontich breidt uit!

Opnieuw & Co Kontich wordt dubbel zo groot!

Drie jaar na de opening breiden onze winkel in Kontich met 500m² uit. Dubbel zo groot = dubbel zoveel kringwinkelgeluk!

Zaterdag 18 november wordt de vernieuwde winkel officieel geopend voor het grote publiek.
Iedereen is welkom om mee te komen vieren. Aankopen komen die dag dubbel op de klantenkaart en alle bezoekers maken kans op een geschenkbon van 25 euro of een stijlworkshop van Dress for more Happiness.

Bovendien krijgt iedereen een glaasje cava of fruitsap. Koffie, thee en water zijn zoals altijd gratis!
Er zal ook animatie worden voorzien door Boucherie Bacul.

Stijlworkshop: Als je het invulformulier op het kaartje dat je aan de ingang krijgt, ingevuld aan de kassa afgeeft, maak je kans op een stijlworkshop kleding advies. Dress for More Happiness geeft advies en ondersteuning rond kledingstijl en uitstraling om mannen en vrouwen te doen blaken van zelfvertrouwen. Ann neemt je mee op ontdekkingstocht in onze winkel en leert je zo hoe je er met de juiste kleding stralend kan uitzien, aangepast aan alle omstandigheden. De workshop gaat door op zaterdag 3 februari van 14-17u in onze winkel van Kontich. Er is plaats voor 8 personen. De winnaars worden verwittigd in week 47.

Dubbel zo groot = dubbel zoveel kringwinkelgeluk

Opnieuw & Co Kontich breidt uit!

Het verhaal van

Patimat Talibova

Ik werk al meer dan twee jaar als kassier in de winkel in Duffel. Die job doe ik heel graag. Ik heb contact met de klanten, wat ik belangrijk vind. Zij stellen veel vragen, dus kan ik ze vriendelijk helpen door de juiste antwoorden te geven en de richting aan te wijzen.

Lees meer

foto Patimat Talibova

14 jaar Opnieuw & Co Duffel

Onze winkel in Duffel op de Hondiuslaan 46 mag dit jaar 14 kaarsjes uitblazen.

lees meer

Pimp je outfit met accessoires!

Heb je het perfecte bloesje of een prachtige broek gevonden in onze rekken, maar kan je nieuwe kledingstuk nog nét dat tikkeltje extra gebruiken?

lees meer