Opnieuw & Co Kontich breidt uit!

Opnieuw & Co Kontich wordt dubbel zo groot!

Drie jaar na de opening breiden onze winkel in Kontich met 500m² uit. Dubbel zo groot = dubbel zoveel kringwinkelgeluk!

Zaterdag 18 november wordt de vernieuwde winkel officieel geopend voor het grote publiek.
Iedereen is welkom om mee te komen vieren. Aankopen komen die dag dubbel op de klantenkaart en alle bezoekers maken kans op een geschenkbon van 25 euro of een stijlworkshop van Dress for more Happiness.

Bovendien krijgt iedereen een glaasje cava of fruitsap. Koffie, thee en water zijn zoals altijd gratis!
Er zal ook animatie worden voorzien door Boucherie Bacul.

Stijlworkshop: Als je het invulformulier op het kaartje dat je aan de ingang krijgt, ingevuld aan de kassa afgeeft, maak je kans op een stijlworkshop kleding advies. Dress for More Happiness geeft advies en ondersteuning rond kledingstijl en uitstraling om mannen en vrouwen te doen blaken van zelfvertrouwen. Ann neemt je mee op ontdekkingstocht in onze winkel en leert je zo hoe je er met de juiste kleding stralend kan uitzien, aangepast aan alle omstandigheden. De workshop gaat door op zaterdag 3 februari van 14-17u in onze winkel van Kontich. Er is plaats voor 8 personen. De winnaars worden verwittigd in week 47.

Dubbel zo groot = dubbel zoveel kringwinkelgeluk

Opnieuw & Co Kontich breidt uit!

Het verhaal van

Shirin Behroozian

Als Artikel 60’er kwam ik via OCMW Boechout bij Opnieuw & Co terecht. De eerste week kreeg ik begeleiding rond de administratieve taken die ik voor mijn rekening mocht nemen. Het was de start van mijn eerste werkervaring in België.

Lees meer

Shirin Behroozian

4 jaar Opnieuw & Co Kontich

Onze winkel in Kontich op de Prins Boudewijnlaan 1 bestaat 4 jaar. Kom je meevieren op ZATERDAG 7 APRIL?

lees meer

Opnieuw & Co haalt achtergelaten fietsen op

Per jaar worden er ongeveer 100 fietsen achtergelaten op de openbare weg in Mortsel. De stad gaat daarom een samenwerking aan met Kringwinkel Opnieuw & Co om de fietsen op te halen.

lees meer