2 jaar winkel Nijlen

Groot feest op 17 juni 2017

Twee jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw aan de Grote Steenweg 55 in Kessel een grote kringloopwinkel.  De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden.

In de voorbije 2 jaar hebben wij 147 461 klanten mogen verwelkomen en zijn er minstens zoveel tevreden klanten vertrokken met een glimlach. De winkel is dan ook makkelijk bereikbaar en heeft een grote parking. In die 2 jaar hebben onze klanten in totaal wel liefst 851 103 goederen een tweede huis gegeven. In Kessel gaat de voorkeur duidelijk naar textiel, huisraad en meubelen. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar de klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding en speelgoed tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Onze klanten werden twee jaar lang verder geholpen door een twintigtal medewerkers. Ondertussen staan er wel 32 medewerkers paraat om elke dag de winkelbelevenis compleet te maken. Het grootste deel van deze mensen hebben een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Om twee jaar Opnieuw & Co in Kessel te vieren krijgen alle bezoekers op zaterdag 17 juni een glas cava of fruitsap, lekkere wafels en 10% korting op alle goederen. Breng zeker eens een bezoekje aan deze megastore, 1.500 m² winkelplezier gegarandeerd! 

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag doorlopend van 10 tot 18 uur.