Grote Zomermarkt 2017

GROTE ZOMERMARKT MET MEER DAN 50.000 STUKS AAN SPOTPRIJZEN, OP ÉÉN LOCATIE: VREDEBAAN 76 MORTSEL

De zomermarkt van Kringwinkel Opnieuw & Co is jaarlijks een groot succes. Herbruikbaar zomergerief wordt massaal verkocht, waarvan de  opbrengst integraal wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling bij Opnieuw & Co vzw. Net zoals de vorige 2 jaar, gaat deze immense zomermarkt nu door op één centrale locatie, namelijk op de Vredebaan 76 in Mortsel op zaterdag 22 april 2017 van 10 tot 20 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en een fietsstalling voorzien.

Het aanbod van zomerse goederen is nog groter en gevarieerder. Meer dan 50.000 stuks zomergerief, zoals ligstoelen, klapstoelen, tuinstoelen en –tafels, parasols, een massa buitenspeelgoed, vrijetijdstoebehoren zoals tenten, rugzakken, luchtmatrassen, zomertextiel en –schoeisel en zoveel meer wordt uitgestald. Er zal ook een enorm aanbod aan visgerief aanwezig zijn. Alles dat van pas komt om te genieten van de aankomende zomer. Er zal live muziek en entertainment zijn tijdens het rondneuzen tussen de zomerspulletjes.

Voor de kinderen is er een springkasteel, een hele speciale carrousel, kindergrime, eendjes vissen en een ballenkraam. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Er is een cavabar voorzien, maar ook verfrissende dranken zoals bio fruitsap, frisdrank, bier en witte en rode wijn aan zeer democratische prijzen. Water, koffie en thee zijn zoals steeds gratis. Verder kan je ook komen smullen van lekkernijen, zoals versgebakken pizza’s, hamburgers en pannenkoeken. En natuurlijk mag een heerlijk ijsje niet ontbreken. 

Directeur Koen Goemans: “We hebben een hele winter gespaard zodat we ook dit jaar een uitmuntend aanbod aan zomergerief ter beschikking hebben. En net als vorig jaar is ons evenement open tot 20 uur. ”

Het evenement is makkelijk bereikbaar met De Lijn via de haltes Vredebaan en Gemeenteplein in Mortsel. Tram/Bushalte Vredebaan is slechts 500 meter van het evenement. Of met de IC-trein Antwerpen-Brussel afstappen in station Oude God. 

Affiche Zomermarkt