Jaaroverzicht 2017

2017 loopt bijna op zijn einde en daarom blikken we graag even terug op het fantastische jaar dat we achter de rug hebben.

 

  • In januari nam Opnieuw & Co de uitleendienst ‘Feestmateriaal’ over van de Stad Mortsel. Verenigingen, scholen of buurcomités uit Mortsel kunnen podia, tenten en ander feestmateriaal lenen. We kregen het afgelopen jaar meer dan 180 aanvragen van ongeveer 150 verschillende verenigingen.
  • In maart creëerden we in samenwerking met OCMW Antwerpen 70 extra jobs voor mensen met een te grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.
  • We vierden de 3de verjaardag van onze winkel in Kontich, de 2de verjaardag van winkel Nijlen en de 1ste verjaardag van onze Kilomeet in Mortsel.
  • De vrijetijdsmarkt in samenwerking met de Gemeente Duffel zorgde ervoor dat er een heleboel betaalbaar vrijetijdsmateriaal beschikbaar was voor kinderen tussen 4 en 18 jaar.
  • In Lint deden we voor het eerst aan huis-aan-huisophalingen van textiel.
  • In november werd onze winkel in Kontich dubbel zo groot en openden we onze geautomatiseerde textielsorteerlijn officieel.
  • De gemeente Nijlen werd bovendien tot Gewichtigste Gemeente gekroond.

Dat allemaal natuurlijk dankzij, JULLIE, onze trouwe Opnieuw & Co-fans. Dank-dank-dank!

Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2017

Het verhaal van

Shirin Behroozian

Als Artikel 60’er kwam ik via OCMW Boechout bij Opnieuw & Co terecht. De eerste week kreeg ik begeleiding rond de administratieve taken die ik voor mijn rekening mocht nemen. Het was de start van mijn eerste werkervaring in België.

Lees meer

Shirin Behroozian

Twee jaar kopen per kilo bij Kilomeet Mortsel

Twee jaar geleden opende Opnieuw & Co een “Kilomeet” op de Vredebaan in Mortsel. Hier koop je herbruikbare goederen aan lage prijzen per kilogram of per meter.

lees meer

Weer t-shirtweer

Het is weer t-shirtweer. Nog wat zomerse shirtjes nodig voor op vakantie? Van 23 juni tot 7 juli krijg je bij aankoop van 2 t-shirts het 3de t-shirt gratis! Koopje dus!

lees meer