Opnieuw & Co Lier sluit haar deuren

We sluiten ons filiaal op de Antwerpsesteenweg in Lier op zaterdag 23 februari 2019. Gratis ophalingen en andere diensten die Opnieuw & Co aanbiedt, blijven wel beschikbaar voor de inwoners van Lier. Alle werknemers van Opnieuw & Co Lier krijgen een nieuwe plek in een van de andere filialen.

23 jaar geleden begon ons kringloopverhaal met een pand in de F. Peltzerstraat in Lier. Nu, jaren later, hebben we ook filialen in Mortsel, Duffel, Kontich en Kessel. De winkel in Lier, die je tegenwoordig op de Antwerpsesteenweg vindt, zal op zaterdag 23 februari definitief sluiten.

“Onze huurovereenkomst liep af en aangezien de eigenaars al hadden aangegeven de ruimte zelf nodig te hebben, is onze zoektocht naar een nieuw pand in een stroomversnelling terechtgekomen. Voorlopig hebben we nog geen geschikt pand gevonden”, aldus Koen Goemans, directeur van Opnieuw & Co.

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken. Goemans benadrukt dat de winkel in Lier tot en met de laatste dag een volwaardige winkel zal blijven die dagelijks bevoorraad wordt. “De goederen die na 23 februari nog in de winkel staan, zullen dan herverdeeld worden over de andere filialen.”

Ook de diensten die Opnieuw & Co aanbiedt, blijven beschikbaar. Inwoners van Lier kunnen dus nog steeds bij Opnieuw & Co terecht voor een gratis ophaling of voor een inboedelservice. Ook servies en partytafels huren blijft nog steeds mogelijk.

Klanten die graag op zoek gaan naar kringloopschatten of hun herbruikbare goederen willen komen brengen, zijn altijd welkom in de vier andere filialen van Opnieuw & Co in Kessel, Mortsel, Duffel en Kontich. Die zijn allemaal vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en liggen tussen 8 en maximum 13 kilometer van de Grote Markt in Lier.

  • DUFFEL, Hondiuslaan 46
  • KESSEL, Grote Steenweg 55
  • KONTICH, Prins Boudewijnlaan 1
  • MORTSEL, Borsbeeksebinnenweg 51

Opnieuw & Co Lier

Opnieuw & Co Lier sluit haar deuren

Het verhaal van

Hasanain Kanaan

Opnieuw & Co gaf mij mijn eerste werkervaring in België. Via OCMW Antwerpen kwam ik er terecht als Artikel 60’er.

Lees meer

Hasanain Kanaan

Drie dolle dagen

Kom tijdens onze 3 dolle dagen van 3 t.e.m. 5 juli naar één van onze 5 winkels en krijg 25% korting op 1 artikel naar keuze!*

lees meer

Zet de bloempotten buiten

ZET DE BLOEMPOTTEN BUITEN!

Kriebelt het om je tuin of terras wat op te fleuren met mooie plantjes en bloemen? Vanaf 27 mei tot en met 1 juni krijg je 2 + 2 gratis op alle bloempotten.

lees meer