Opnieuw & Co opent zesde winkel

Op maandag 1 februari openden we een zesde winkel in de voormalige showroom van Carrosserie Cryns op de Vredebaan 90 in Mortsel.

Deze locatie is niet toevallig want de site waar alle tweedehands goederen worden gesorteerd en geprijsd ligt vlakbij de nieuwe winkel. Het was niet evident om tijdens een pandemie een winkel te openen, maar we willen met Opnieuw & Co blijven groeien in de toekomst, dus we blijven inzetten op vernieuwen en investeren.

Er werden kleine verbouwingswerken gedaan, er werd nieuwe verlichting gehangen en het pand werd volledig geschilderd. Alle werken werden door onze medewerkers uitgevoerd, dat wil zeggen: mensen die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk aan de slag geraken. Met 350 m² is deze winkel kleiner dan onze andere kringwinkels. Er worden geen meubels verkocht, verder is het een kringwinkel zoals onze andere winkels. Het geefpunt blijft op de Vredebaan 76. Vanaf 1 februari kunnen klanten in deze nieuwe winkel op een coronaveilige manier terecht van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u.