Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier!

Nog geen week na de sluiting van onze winkel op de Antwerpsesteenweg 387 in Lier hebben we een nieuwe, weliswaar tijdelijke plek gevonden, enkele huizen verder, op nummer 391 (waar Sofa Express vroeger huisde). Vanaf vandaag opent het geefpunt al haar deuren. Om opnieuw te gaan winkelen, zal het nog even wachten zijn tot vrijdag 3 mei.

De lange zoektocht naar een geschikt pand heeft haar vruchten afgeworpen. Ook al is het een tijdelijke oplossing, “We zijn heel blij en gaan deze kans ten volle benutten. Door het geefpunt onmiddellijk, vanaf 1 maart, operationeel te maken, hoeven de Lierenaren niet uit te wijken en kunnen we hen nog beter dan ervoor van dienst zijn.” vertelt Koen Goemans enthousiast. Voor het winkelgedeelte is er iets meer tijd nodig. “Het is niet alleen een kwestie van verhuizen, er dient ook extra m² ingevuld te worden. Met een winkeloppervlakte van 1500 m² kunnen we onze droom van 5 megastores waarmaken. Dat het om een tijdelijke invulling gaat, m.a.w. een pop-upwinkel, is des te interessanter om het uit te proberen.“

Vrijdag 3 mei gaat de winkel open voor het grote publiek. Alle klanten zullen alvast feestelijk verwelkomd worden. ‘We trakteren onze klanten graag in onze winkel op een glaasje cava of fruitsap”. Koffie, thee en water zijn zoals altijd gratis’, besluit Goemans.

Pop-upwinkel in Lier

Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier!

Het verhaal van

Marc Verhaegen

Na tien jaar werken in het buitenland, kwam ik terug naar België. In Spanje werkte ik vijf jaar als truckchauffeur, daarna runde ik mijn eigen pension in Venezuela, waarna ik naar Afrika trok om voor een NGO te werken als projectmanager.

Lees meer

Marc Verhaegen

Drie dolle dagen

Kom tijdens onze 3 dolle dagen van 3 t.e.m. 5 juli naar één van onze 5 winkels en krijg 25% korting op 1 artikel naar keuze!*

lees meer

Zet de bloempotten buiten

ZET DE BLOEMPOTTEN BUITEN!

Kriebelt het om je tuin of terras wat op te fleuren met mooie plantjes en bloemen? Vanaf 27 mei tot en met 1 juni krijg je 2 + 2 gratis op alle bloempotten.

lees meer