Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier!

Nog geen week na de sluiting van onze winkel op de Antwerpsesteenweg 387 in Lier hebben we een nieuwe, weliswaar tijdelijke plek gevonden, enkele huizen verder, op nummer 391 (waar Sofa Express vroeger huisde). Vanaf vandaag opent het geefpunt al haar deuren. Om opnieuw te gaan winkelen, zal het nog even wachten zijn tot vrijdag 3 mei.

De lange zoektocht naar een geschikt pand heeft haar vruchten afgeworpen. Ook al is het een tijdelijke oplossing, “We zijn heel blij en gaan deze kans ten volle benutten. Door het geefpunt onmiddellijk, vanaf 1 maart, operationeel te maken, hoeven de Lierenaren niet uit te wijken en kunnen we hen nog beter dan ervoor van dienst zijn.” vertelt Koen Goemans enthousiast. Voor het winkelgedeelte is er iets meer tijd nodig. “Het is niet alleen een kwestie van verhuizen, er dient ook extra m² ingevuld te worden. Met een winkeloppervlakte van 1500 m² kunnen we onze droom van 5 megastores waarmaken. Dat het om een tijdelijke invulling gaat, m.a.w. een pop-upwinkel, is des te interessanter om het uit te proberen.“

Vrijdag 3 mei gaat de winkel open voor het grote publiek. Alle klanten zullen alvast feestelijk verwelkomd worden. ‘We trakteren onze klanten graag in onze winkel op een glaasje cava of fruitsap”. Koffie, thee en water zijn zoals altijd gratis’, besluit Goemans.

Pop-upwinkel in Lier

Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier!

Het verhaal van

Shirin Behroozian

Als Artikel 60’er kwam ik via OCMW Boechout bij Opnieuw & Co terecht. De eerste week kreeg ik begeleiding rond de administratieve taken die ik voor mijn rekening mocht nemen. Het was de start van mijn eerste werkervaring in België.

Lees meer

Shirin Behroozian

Fleur je feest op

Nieuw servies nodig?

lees meer

Opnieuw & Co Zomert 2 weekends lang

Dit jaar loopt Opnieuw & Co Zomert over 2 weekends. We zetten de zomer in vanaf vrijdag 26/4 met een laatavondopening tussen 18u en 21u.

lees meer