Opnieuw & Co Wintert

Budgetvriendelijke winterkoopjes tijdens Opnieuw & Co Wintert

 

Op zaterdag 24 november 2018 organiseren we een wintermarkt in alle vijf onze filialen. Opnieuw & Co Wintert gaat door van 10 tot 18 uur in Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel. De winkels worden dan ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die afgelopen jaar verzameld werden en andere winterse hebbedingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lading kerstballen of enkele leuke theelichthouders voor je feesttafel, bij Opnieuw & Co Wintert vind je vast wat je zoekt.

Even een pauze nodig tijdens het winkelen? Voor één euro geniet je van een glaasje glühwein, een kop chocolademelk of een lekkere hotdog. Download je de bon op onze site, dan krijg je de chocolademelk zelfs helemaal gratis!

Opnieuw & Co Wintert

Het verhaal van

Rudy Van Winckel

Ik heb een ernstige medische voorgeschiedenis, waardoor ik niet meer op de reguliere arbeidsmarkt terecht kon. Via GTB (een dienst die werkzoekenden met een arbeidshandicap begeleidt naar een gepaste tewerkstelling via een traject op maat) mocht ik bij Opnieuw & Co beginnen als magazijnmedewerker.

Lees meer

foto Rudy Van Winckel

Hartverwarmende winterromans

Tijdens de koude, winterse dagen is er niets zo gezellig als lekker onder een dekentje kruipen met een warm drankje en een goed boek.

lees meer

Opnieuw & Co Wintert

Budgetvriendelijke winterkoopjes tijdens Opnieuw & Co Wintert

 

lees meer