Opnieuw & Co Wintert (Kerstmarkt)

Budgetvriendelijke winterkoopjes tijdens Opnieuw & Co Wintert

 

Op zaterdag 24 november 2018 organiseren we een winter(kerst)markt in alle vijf onze filialen. Opnieuw & Co Wintert gaat door van 10 tot 18 uur in Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel. De winkels worden dan ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die afgelopen jaar verzameld werden en andere winterse hebbedingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lading kerstballen of enkele leuke theelichthouders voor je feesttafel, bij Opnieuw & Co Wintert vind je vast wat je zoekt.

Even een pauze nodig tijdens het winkelen? Voor één euro geniet je van een glaasje glühwein, een kop chocolademelk of een lekkere hotdog. Download je de bon op onze site, dan krijg je de chocolademelk zelfs helemaal gratis!

Opnieuw & Co Wintert (Kerstmarkt)

Het verhaal van

Shirin Behroozian

Als Artikel 60’er kwam ik via OCMW Boechout bij Opnieuw & Co terecht. De eerste week kreeg ik begeleiding rond de administratieve taken die ik voor mijn rekening mocht nemen. Het was de start van mijn eerste werkervaring in België.

Lees meer

Shirin Behroozian

Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier op 3 mei

Op vrijdag 3 mei opent onze pop-upwinkel in Lier voor het grote publiek! Met een winkeloppervlakte van 1500 m² kunnen we onze droom van 5 megastores (weliswaar tijdelijk) waarmaken.

lees meer

Werken Grote Steenweg Nijlen

Vanaf 25 maart voert Pidpa gedurende meerdere weken werken uit op de Grote Steenweg, de belangrijke verbindingsweg tussen Nijlen en Kessel.

lees meer