Werken Grote Steenweg Nijlen

Vanaf 25 maart voert Pidpa gedurende meerdere weken werken uit op de Grote Steenweg, de belangrijke verbindingsweg tussen Nijlen en Kessel. Er zal gewerkt worden tussen het begin van de Grote Steenweg in Kessel-Dorp en het benzinestation Q8. Om alles veilig te laten verlopen, zijn er heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht.

Sinds 2 april is op de Grote Steenweg de enkelrichting in de rijrichting naar Nijlen van kracht en ook in de omliggende straten gelden heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeer richting Lier volgt de omleiding via Grote Puttingbaan (daar ook enkelrichting), Stationssteenweg, Nieuwstraat en Radiostraat.
Opnieuw & Co blijft bereikbaar. Je moet maar 10 minuutjes omrijden en eens je bij ons bent, staat er een heerlijk kopje koffie klaar om even uit te bekomen.

 

Meer informatie kan je vinden op de facebookpagina van de gemeente Nijlen.

Opnieuw & Co Nijlen

Werken Grote Steenweg Nijlen

Het verhaal van

Hasanain Kanaan

Opnieuw & Co gaf mij mijn eerste werkervaring in België. Via OCMW Antwerpen kwam ik er terecht als Artikel 60’er.

Lees meer

Hasanain Kanaan

Drie dolle dagen

Kom tijdens onze 3 dolle dagen van 3 t.e.m. 5 juli naar één van onze 5 winkels en krijg 25% korting op 1 artikel naar keuze!*

lees meer

Zet de bloempotten buiten

ZET DE BLOEMPOTTEN BUITEN!

Kriebelt het om je tuin of terras wat op te fleuren met mooie plantjes en bloemen? Vanaf 27 mei tot en met 1 juni krijg je 2 + 2 gratis op alle bloempotten.

lees meer