Werken Grote Steenweg Nijlen

Vanaf 25 maart voert Pidpa gedurende meerdere weken werken uit op de Grote Steenweg, de belangrijke verbindingsweg tussen Nijlen en Kessel. Er zal gewerkt worden tussen het begin van de Grote Steenweg in Kessel-Dorp en het benzinestation Q8. Om alles veilig te laten verlopen, zijn er heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht.

Sinds 2 april is op de Grote Steenweg de enkelrichting in de rijrichting naar Nijlen van kracht en ook in de omliggende straten gelden heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeer richting Lier volgt de omleiding via Grote Puttingbaan (daar ook enkelrichting), Stationssteenweg, Nieuwstraat en Radiostraat.
Opnieuw & Co blijft bereikbaar. Je moet maar 10 minuutjes omrijden en eens je bij ons bent, staat er een heerlijk kopje koffie klaar om even uit te bekomen.

 

Meer informatie kan je vinden op de facebookpagina van de gemeente Nijlen.

Opnieuw & Co Nijlen

Werken Grote Steenweg Nijlen

Het verhaal van

Rudy Van Winckel

Ik heb een ernstige medische voorgeschiedenis, waardoor ik niet meer op de reguliere arbeidsmarkt terecht kon. Via GTB (een dienst die werkzoekenden met een arbeidshandicap begeleidt naar een gepaste tewerkstelling via een traject op maat) mocht ik bij Opnieuw & Co beginnen als magazijnmedewerker.

Lees meer

foto Rudy Van Winckel

Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier op 3 mei

Op vrijdag 3 mei opent onze pop-upwinkel in Lier voor het grote publiek! Met een winkeloppervlakte van 1500 m² kunnen we onze droom van 5 megastores (weliswaar tijdelijk) waarmaken.

lees meer

Werken Grote Steenweg Nijlen

Vanaf 25 maart voert Pidpa gedurende meerdere weken werken uit op de Grote Steenweg, de belangrijke verbindingsweg tussen Nijlen en Kessel.

lees meer