Winkel Lier wordt 23 jaar

23 jaar geleden openden we ons eerste filiaal in de voormalige cinemazaal Rubens, in Lier. Sinds 2008 bevindt de winkel in Lier zich op de Antwerpsesteenweg 387. Dat er sinds 1995 nog op vier andere locaties een filiaal van Opnieuw & Co bij kwam, bewijst dat de winkel in Lier een sterke start was voor het kringloopgedachtegoed. Op zaterdag 13 oktober bestaat de winkel in Lier exact 23 jaar, en dat wordt gevierd.

Ook de cijfers tonen aan dat de winkel in Lier een groot succes is. Zo ontvingen ze in Lier het afgelopen jaar wel 45 893 klanten die herbruikbare goederen een tweede thuis gaven. In Lier gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel en huisraad. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Op 13 oktober staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Ze trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier mee!

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.
 

team winkel Lier

Winkel Lier wordt 23 jaar

Het verhaal van

Rudy Van Winckel

Ik heb een ernstige medische voorgeschiedenis, waardoor ik niet meer op de reguliere arbeidsmarkt terecht kon. Via GTB (een dienst die werkzoekenden met een arbeidshandicap begeleidt naar een gepaste tewerkstelling via een traject op maat) mocht ik bij Opnieuw & Co beginnen als magazijnmedewerker.

Lees meer

foto Rudy Van Winckel

Carnaval komt eraan

Vier je mee carnaval?

Tussen 16 februari en 2 maart vind je in al onze winkels (in Lier nog t.e.m. 23 februari) carnavalspulletjes.

lees meer

Verras je Valentijn

Wil jij je Valentijntje verrassen met een duurzaam cadeau?

lees meer