Winkel Nijlen wordt 3 jaar

Drie jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Grote Steenweg in Kessel. De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Nijlen het afgelopen jaar wel 86 932 klanten die herbruikbare goederen een tweede thuis gaven.
In Nijlen gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.Toen de winkel in Nijlen haar deuren drie jaar geleden opende, stonden er 19 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 38 medewerkers paraat om iedere dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant. Dat is dus een verdubbeling op drie jaar tijd!
Op 16 juni staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier met ons mee!
De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

Nijlen 3 jaar