Retrodag

zaterdag 13 maart 2021

Op zaterdag 13 maart organiseren alle Kringwinkels in Vlaanderen de jaarlijkse Retrodag. Opnieuw & Co doet uiteraard mee.

Tijdens de Retrodag vind je een extra aanbod prachtige retro- en vintage stuks in alle filialen van Opnieuw & Co. Klanten kunnen een duik in het verleden nemen van de fifties tot de nineties en zullen niet alleen retromeubels vinden, maar ook vintagekleding, brocante, servies en andere unieke spullen en hebbedingetjes. Die ene retroparel die je op de kop tikt, kan een echte duurzame meerwaarde betekenen voor jouw huis. De Retrodag is intussen een traditie geworden.

We houden ons nog steeds strikt aan de Coronamaatregelen: we laten maximum 100 klanten tegelijk binnen (30 in onze nieuwe winkel in Mortsel) en iedereen draagt een mondmasker. De geefpunten aan de winkels en de koffietheria's in de winkels zullen die dag allemaal gesloten zijn. We zorgen er ook voor dat er ook op maandag 15 maart een nieuwe aanvoer van retrogoederen is zodat ze nog enkele dagen in de winkels blijven staan. Iedereen is welkom in de winkels in Duffel, Kessel, Kontich, Lier en de 2 winkels in Mortsel (Borsbeeksebinnenweg 51 en Vredebaan 90).