<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338828359229569&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Geven

Geven maakt blij!

Heb jij thuis nog herbruikbare goederen liggen, die je zelf niet meer nodig hebt? Gooi ze niet weg! Wij nemen jouw spullen met plezier over. Breng ze binnen in één van onze geefpunten, of plan een gratis ophaalafspraak in.

Greenbrand - Opnieuw & Co-33

Welke spullen kan je bij ons kwijt?

Wij zijn blij met bijna alle soorten herbruikbare goederen, denk maar aan huisraad, kleding, boeken, elektro, meubels,… Er zijn wel enkele uitzonderingen, die kan je in deze lijst terugvinden. Zwaar beschadigde of bevuilde goederen kunnen we niet accepteren.

Breng je spullen binnen in een zak of doos, of neem ze los mee naar onze geefpunten. Daar worden ze nagekeken en indien goedgekeurd gaan ze naar ons sorteercentrum, de eerste stap naar hun nieuw leven.

Onze geefpunten

Openingsuren geefpunt Vredebaan 76, Mortsel: ma t/m vrij, 9 uur - 18 uur, zat 9:30-18 uur

Openingsuren geefpunten winkels: ma t/m zat 10 uur - 18 uur

Hondiuslaan 46 Duffel
Prins Boudewijnlaan 1 Kontich
Antwerpsesteenweg 391 Lier
Borsbeeksebinnenweg 51 Mortsel


Voor kleine spullen kan je ook terecht bij je lokale recyclagepark. De medewerkers van het recyclagepark wijzen jou graag de weg.

Plannetje geefpunten
text_content_overlay

Gratis ophaling

Geraak je niet tot bij Opnieuw & Co en woon je in één van onze 10 verzorgingsgemeenten? Dan komen wij jouw herbruikbare spullen graag bij jou thuis ophalen.

Een overzicht van deze 10 gemeenten vind je onze FAQ.

Een ophaling aan huis is helemaal gratis als je spullen op het gelijkvloers staan, gedemonteerd indien ze niet door de voordeur kunnen. Tegen een klein prijsje demonteren we je goederen voor jou en/of halen we ze naar beneden.

Vraag gratis online een ophaling aan, bel ons, of vraag het aan de kassa in een van onze winkels.

Greenbrand - Opnieuw & Co-5

Textiel ophaling

Wij halen textiel en lederwaren huis-aan-huis op in de volgende gemeenten: Boechout, Kontich, Mortsel, Lint, Hove, Edegem en Ranst.

Een week voor de inzameling krijg je een flyer in de brievenbus. Op de dag van de ophaling plaats je jouw textiel en lederwaren in een gesloten doos of zak op de stoep, samen met de uitnodiging.
Wij doen de rest!

Greenbrand - Opnieuw & Co-10

Wat gebeurt er met de spullen die je binnenbrengt bij onze kringloopwinkel?

Volg hier de route van jouw binnengebrachte spullen, van het geefpunt, tot in de winkel. Ontdek ons sorteerproces en onze kwaliteitscontroles.

Onze inboedelservice

Passen je goederen niet door de voordeur, of staan ze op de eerste verdieping, of wil je een volledige woning of ruimte laten leegmaken? Dan komen we jouw spullen ophalen tegen een zacht prijsje met onze inboedelservice. Indien nodig huren we een verhuislift. 

Base

Onze recyclageparken

Wij werken samen met recyclageparken in 10 verschillende gemeentes. Je kan je goederen hier helemaal gratis achterlaten in onze Opnieuw & Co-containers of -inzameltafels. De medewerkers van het recyclagepark wijzen jou graag de weg.

Ga naar Recyclageparken

Textielcontainers

Heb je kleding, huishoudelijk textiel of lederwaren die je niet meer gebruikt? Stop ze dan in een stevige, gesloten zak en breng ze eenvoudigweg naar een van onze 73 kledingcontainers. Dag en nacht, wanneer het best voor jou past!

Ga naar textielcontainers

Wil jij ons ook bezoeken?

Ben je benieuwd naar alle tweedehandsschatten die je in onze winkels kan scoren? Kom dan gezellig snuisteren en wie weet vind je een stukje nostalgie en een nieuwe garderobe.