<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=338828359229569&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inboedelservice

Inboedelservice

Moet er een volledige ruimte of woning leeggemaakt worden? Dat is niet altijd even eenvoudig, dit is een tijdrovende en soms ook emotionele klus. Onze inboedelservice is er om jou te ontzorgen aan een zachte prijs. Bovendien steun je hiermee de sociale economie, je geeft mensen die het moeilijk hebben de kans op een betekenisvolle job in onze maatschappij.

Greenbrand - Opnieuw & Co-5

Inboedelservice

We demonteren, verpakken en ontruimen de gevraagde ruimtes en laten alles netjes achter. We nemen de volledige inboedel: zowel de herbruikbare als niet-herbruikbare goederen mee en zorgen dat alles op een correcte manier hergebruikt en gerecycleerd wordt.

Onze focus ligt op het verkleinen van de afvalberg en het maximaliseren van hergebruik, zo gaan er geen kostbare grondstoffen verloren en krijgen jouw spullen een tweede leven.

Deze dienst is geldig in ons verzorgingsgebied, zowel voor particulieren als bedrijven.

Is er een verhuislift nodig? Ook die voorzien we zelf, het enige wat jij moet doen is parkeerborden aanvragen.

Onze inboedelservice is betalend, maar hoeft niet duur te zijn. Voor een compleet kostenplaatje, gaan we als volgt te werk:

1

We maken een afspraak voor een kijkbezoek.

2

Tijdens het kijkbezoek maakt onze verantwoordelijke een inventaris van de inboedel.

3

Je ontvangt na het kijkbezoek een duidelijke offerte met een volledig overzicht van de kosten, werkuren, ladderlift,…

4

Als jij de offerte goedkeurt, maken we samen een afspraak voor de inboedelopruiming.

5

We komen op het afgesproken moment ter plaatse en gaan meteen aan de slag. Nadien laten we alles netjes en veegschoon achter.

Wil je meer weten over onze inboedelservice?

Werkbegeleider Kris legt jou graag uit hoe hij samen met zijn collega's tewerk gaat om jouw woning leeg te maken.

Inboedelservice Opnieuw & Co

Meer weten over Opnieuw & Co?

Ontdek de geschiedenis van de eerste kringloopwinkel van Vlaanderen en lees waarom sociale tewerkstelling zo belangrijk is in onze maatschappij.