Bereikbaarheid winkel Duffel

Bereikbaarheid winkel Duffel

Nieuws

Ontdek de bereikbaarheid van onze winkel in Duffel tijdens de werken in de Hondiuslaan. Kom met de wagen, fiets of openbaar vervoer en blijf op de hoogte van onze blogposts. Bezoek onze website voor meer informatie.

WhatsApp Image 2024-04-15 at 09.31.10

De bereikbaarheid van winkel Duffel

Momenteel zijn er werken aan de gang in de Hondiuslaan in Duffel. Onze winkel blijft vlot bereikbaar, zowel met de wagen, fiets als met het openbaar vervoer. De ingang van onze parking is tijdelijk verplaatst naar de Netelei, maar blijft bereikbaar.

Kom je met de wagen? Navigatie apps zoals Waze sturen je langs de juiste wegomleiding.

Heb je geen app? Neem dan een kijkje op de website van gemeente Duffel

 

We hebben een handige video gemaakt die laat zien hoe je onze winkel in Duffel kunt bereiken vanuit Lier, Mechelen en Rumst. Je kan hem hier bekijken. 

Bekijk hier onze handige video waarin we de verschillende manieren laten zien om onze winkel zonder problemen te bereiken.

Korte samenvatting:

🛣️ Vanuit Lier (en Lint): Neem aan het rondpunt van Liersesteenweg, Lintsesteenweg en Leopoldstraat de afslag richting de G. Van der Lindenlaan, sla vervolgens rechts de Molenstraat in. Ga aan het einde van de straat naar links, de Leopoldstraat in. Rijd rechtdoor en sla vervolgens rechtsaf de Stationsstraat in. Neem de eerste straat links, de Netelei, deze is tijdelijk in 2 richtingen bereikbaar.
 
🛣️ Vanuit Mechelen: Ga de brug over van de Onze-Lieve-Vrouwlaan en sla aan de verkeerslichten linksaf. Ga meteen rechtsaf de Kiliaanstraat in. Sla aan het einde van de straat linksaf, de Kerstraat in. Sla vervolgens rechtsaf richting de Stationsstraat en daarna linksaf in de Netelei.
 
🛣️ Vanuit Rumst: Neem de brug van Rooienberg en ga op het einde van de straat rechtsaf, de Kerkstraat in. Ga meteen rechts de Stationsstraat in. Vervolgens linksaf de Netelei in.
 
Gebruik voor je vertrek voor de zekerheid een routingsplanner (Google Maps, Waze)

 

Wil je onze blogposts lezen?