Opnieuw & Co Kontich viert haar eerste decennium

Opnieuw & Co Kontich viert haar eerste decennium

Blog

Vier het 10-jarig bestaan van Opnieuw & Co in Kontich met 10% korting en een glaasje cava op 25 mei! Ontdek het uitgebreide tweedehandsassortiment en steun lokaal hergebruik. Kom langs en vier mee!

IMG_0872

In Opnieuw & Co in Kontich vieren we zaterdag 25 mei feest! Onze kringloopwinkel op de Prins Boudewijnlaan blaast 10 kaarsjes uit. Om dat te vieren, delen we 10 procent korting uit op ons assortiment (bij vertoon van klantenkaart)*. Daarbovenop ontvang je ook nog een glaasje cava of fruitsap. Schol!

Kringloopwinkel Opnieuw & Co werkt al sinds 1997 samen met het gemeentebestuur van Kontich en haar inwoners, om lokaal producthergebruik mogelijk te maken. Al moesten we tot 2014 wachten op de komst van de Kontichse vestiging, ze stelde niet teleur.

Inwoners van Kontich en omstreken kunnen er terecht voor een groot tweedehandsassortiment, waaronder kleding, meubels, huisraad, boeken en nog veel meer! Aan de winkel is er ook een geefpunt gevestigd, waar je herbruikbare goederen kan binnenbrengen. Zo steunen we allemaal samen lokaal hergebruik.

Vorig jaar mochten we 135 267 enthousiaste kringlopers verwelkomen in onze Kontichse winkel, waarvan ruim de helft een aankoop deed. Geef jij tweedehands ook een kans? Ga er dan zeker eens langs!

Opnieuw & Co Kontich is open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u.

*Korting is niet geldig op goederen van partners: De Vlaspit kaarsen en Circulair Atelier DoeDoe. Korting niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

2023 in winkel Kontich 

Group 641

79 090 klanten

kwamen shoppen in 2023

Group 640

406 710 stuks

verkocht in 2023

Group 642

26 collega's

Werken in deze vestiging

advanced_icon

textiel, huisraad en boeken

Zijn de best verkochte producten

Kom jij ook mee vieren?

Kom dan op 25 mei langs vanaf 12u!