Opnieuw & Co opent pop-up kledingboetiek in centrum Lier

Opnieuw & Co opent pop-up kledingboetiek in centrum Lier

Nieuws

Ontdek de nieuwe pop-up kledingboetiek van Opnieuw & Co in het centrum van Lier, waar je tweedehands kleding en accessoires kan kopen. Kom langs en geniet van duurzaam kringloopplezier!

WhatsApp Image 2024-05-08 at 17.19.29

Ontdek onze nieuwste pop-up boetiek!

In de Antwerpsestraat 3/7 in Lier kan je vanaf 10 mei om 12u komen shoppen in onze pop-up kledingboetiek. Onze pop-up is elke week open van dinsdag tot zaterdag, van 10u tot 18u.

Stad Lier kwam zelf met het voorstel naar Opnieuw & Co, daar hadden we wel oren naar. We zijn er van overtuigd dat onze winkel een mooie aanvulling is in de winkelstraat en een grote aantrekkingskracht heeft. 

              Koen Goemans, directeur Opnieuw & Co

WINKELEN
In onze boetiek werken we met een vaste prijslijst. Deze hangt uit op verschillende plekken in onze winkel. Is er iets niet duidelijk? Vraag het even na bij een van onze medewerkers.

Anders dan in onze andere winkels, kan je hier enkel kleding en accessoires kopen. Wil je meer? Bezoek dan onze megastore op de Antwerpsesteenweg 391

GEVEN
In onze boetiek kan je om logistieke redenen enkel gedragen kleding binnenbrengen. Voor andere goederen verwijzen we jou graag door naar ons geefpunt aan de grote winkel (Antwerpsesteenweg 391)

Kopie van POP (59.4 x 84 cm) (Instagram-bericht) (1)

Benieuwd naar onze winkels? 

Ontdek eindeloos kringloopplezier in de 5 vestigingen van Opnieuw & Co en scoor duurzame tweedehandskledij, meubels, huisraad en nog veel meer!