Week van de Gever 2024

Week van de Gever 2024

Nieuws

Week van de Gever bij Opnieuw & Co: stimuleer hergebruik, doneer herbruikbare spullen en maak kans op leuke prijzen door deel te nemen aan de leuke wedstrijd! Doneer bij onze geefpunten in Duffel, Kontich, Lier en Mortsel en doe mee.

WEEK VAN DE GEVER

Week van de gever

Met veel plezier kondigen wij bij alle geefpunten van Opnieuw & Co van 13 tot en met 18 mei de 'Week van de Gever' aan! Deze week staat volledig in het teken van het stimuleren van hergebruik en het aanmoedigen van alle inwoners om bewust om te gaan met hun spullen.

Tijdens de Week van de Gever nodigen wij alle gevers extra uit om herbruikbare spullen binnen te brengen bij onze geefpunten. Heb je kledij die je niet meer draagt, meubels of huisraad die je niet meer nodig hebt of elektronica die je niet langer gebruikt? Breng ze binnen bij onze geefpunten en geef ze een tweede leven!

Maar dat is nog niet alles...

Tijdens deze speciale week kan je ook deelnemen aan onze leuke wedstrijd. Raad hoeveel kilogram aan hebruikbare spullen wij gedurende de Week van de Gever bij jouw geefpunt inzamelen en maak kans op fantastische prijzen!

 

1️⃣ Een "kneusjesbox" met 10 plantjes die wat extra liefde kunnen gebruiken.

2️⃣ Een duoticket voor een film naar keuze bij Kinepolis Antwerpen.

3️⃣ Een aankoopbon ter waarde van €10 om te besteden in een Opnieuw & Co-winkel.

 

Deelnemen is eenvoudig: breng je herbruikbare spullen naar ons geefpunt, schat het totale gewicht van alle ingezamelde spullen bij dat geefpunt* en laat je gegevens achter. Ten laatste vrijdag 24 mei selecteren wij per geefpunt drie gelukkige winnaars uit alle juiste schattingen die zijn ingediend.

*het totale gewicht is gebaseerd op het gemiddelde aantal kg per stuk (berekend op de productcategorie)

 

TIP: Bekijk onze Youtube-video hieronder waarin je al onze cijfers van 2023 kan bekijken! 

 

Binnenkort een feestje gepland?