Achter de schermen bij Opnieuw &Co

“Scholen en verenigingen komen geregeld langs bij Opnieuw & Co voor rondleidingen. Ze nemen een kijk achter de schermen in onze productiehal en bij onze logistieke afdeling of maken kennis met één van onze vijf kringwinkels. Beide combineren kan ook. Na afloop verrassen we elke bezoeker met een geschenkje.”

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@opnieuwenco.be met vermelding van naam, aantal deelnemers, gewenste locatie(s) en datum.

Achter de schermen bij Opnieuw &Co

Uitleen voor theaters, filmsets, evenementen,...

Op zoek naar meubels, huisraad of textiel voor een evenement, een filmproductie, een theaterproductie? Ook dan kun je bij Opnieuw & Co terecht.

Zelfs voor upcycling verzamelen we soms materialen op vraag van designers.

We bekijken samen je noden en matchen dit met ons aanbod. Dit kan tegen een kleine vergoeding of gratis, al naargelang het project en het vereiste werk.

Voor meer informatie rond mogelijke samenwerkingen, contacteer onze marketing en communicatieafdeling of bel +32 (0)472 50 61 53.

Vorken, tassen, glazen, borden, stoelen en tafels nodig? Huur ze bij Opnieuw & Co
Verhuurdiensten

Zorgeloos een event organiseren kan vanaf nu dankzij Opnieuw & Co. Je kan bij ons nu immers ook herbruikbaar gerief huren zoals glazen, borden, bestek en zelfs stoelen en tafels.

De opbrengst van onze verhuurdienst wordt integraal geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling bij Opnieuw & Co vzw.

Je betaalt pas bij het afhalen van je materiaal, bancontact is ook mogelijk. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kan je mailen naar info@opnieuwenco.be.

Het ophalen en terugbrengen van de goederen gebeurt in de outletshop De Kilomeet van Opnieuw & Co. Deze is gelegen aan de Vredebaan 77 in Mortsel.

logo stad Mortsel
Uitleendienst feestmateriaal stad Mortsel

Vertegenwoordig jij een vereniging, school of buurtcomité uit Mortsel en wil je feestmateriaal, dat ter beschikking wordt gesteld door de stad Mortsel, uitlenen? Dat kan vanaf nu via Opnieuw & Co!.

Mail je vraag/bestelling naar feestmateriaal.stadmortsel@opnieuwenco.be en wij doen de rest.

Na ontvangst van je bestelling, krijg je van ons via e-mail een overzicht van het door jouw bestelde feestmateriaal. Je bestelling is pas definitief na ontvangst van dit document.

Sfinx Mixed
Lekker zitten met Opnieuw & Co op Sfinks Mixed

Opnieuw & Co tekende in Boechout al op vier Sfinks Mixed-edities present. Dit gratis vierdaagse festival vindt eind juli jaarlijks plaats en is een begrip in de festivalwereld.

Sfeerverzorging
Onze samenwerking gaat ver. Zo zorgen we voor de aankleding van de babybar, de artiestenloges, de backstage, de cocktailbar en het mediakamp met meubilair en decoratie uit onze winkels en magazijnen. Op het terrein decoreren we de cavabar, de afsluiting van het kidsdorp en de Sfinks-infostand. De Clubtent voorzien we van tapijten.
 
Soigneren van bezoekers
We denken ook aan de bezoeker. Op de festivalweide staat onze stand met de polsbandjes en de ondertussen bekende kontkussens om het zitvlak van de bezoekers wat te sparen. Op de kleurrijke wereldmarkt pakken we uit met een verkoopkraam vol tweedehandskleding, samen met andere kringsnuisterijen.
 
Op deze wijze dragen we als een sociale werkplaats/maatwerkbedrijf ons ecologisch steentje bij om het gratis festival zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

"Sfinks Mixed werkt al jaren samen met Opnieuw & Co. Dat doen we graag want hergebruik en duurzaamheid zijn ook kernwoorden bij het opzetten van ons festival. Met Opnieuw & Co zorgen we voor een mooier festival, is de inkleding van de baby-bar heel bijzonder en krijgt ons publiek zachte kussens om heel relaxed van de mooiste muziek te genieten.”

Patrick De Groote - Coordination & artists - Sfinx Mixed

Huiselijk meubilair voor Seminarie Duurzaam Communiceren

“Voor het Seminarie Duurzaam Communiceren werkten we samen met Opnieuw & Co.

We hadden nood aan meubilair om onze 200 deelnemers tijdens de pauzes te laten zitten en voor sponsorstandjes. Elke sponsor kreeg een uniek tafeltje en stoelen of zetels en een lamp ter beschikking.

De lichtstraat van het Felix Pakhuis kreeg zo een heel huiselijke sfeer. Deelnemers en sponsors voelden zich daardoor helemaal thuis.”

Frank Van Damme en Inge De Clerck – organisatoren Seminarie Duurzaam Communiceren

Opnieuw & Co steunt lokale opvanginitiatieven

Opnieuw & Co steunt met materiaal de Lokale Opvanginitiatieven (LOI) in de regio. Zo hebben we vijf LOI's voor de tijdelijke opvang van asielzoekers in Hove, Lint, Duffel, Nijlen en Lier voorzien van gratis meubelen en gratis huisgerief. Goede goederen die niet verkocht geraakten. Ook kleding en schoenen vonden hun weg naar de asielzoekers die verblijven bij Fedasil in Broechem.

Speurneuzenspel
Speurneuzen bij De Kringwinkel Opnieuw & Co

Zijn jouw leerlingen ook zo’n curieuze neuzen? Willen ze graag weten hoe ze respectvol met onze aardbol moeten omgaan? Zijn ze tussen 10 en 12 jaar?

Dan biedt Opnieuw & Co een kant-en-klare oplossing. Het milieu-educatief spel SPEURNEUZEN maakt de leerlingen op speelse wijze vertrouwd met het reilen en zeilen van een kringloopcentrum.

Aan de hand van ludieke opdrachten in de winkel lossen ze het mysterie van kringloopland op.

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@opnieuwenco.be met vermelding van school, klas, aantal leerlingen, gewenste locatie(s) en datum.

 

 

Het verhaal van

Marc Verhaegen

Na tien jaar werken in het buitenland, kwam ik terug naar België. In Spanje werkte ik vijf jaar als truckchauffeur, daarna runde ik mijn eigen pension in Venezuela, waarna ik naar Afrika trok om voor een NGO te werken als projectmanager.

Lees meer

Marc Verhaegen

Drie dolle dagen

Kom tijdens onze 3 dolle dagen van 3 t.e.m. 5 juli naar één van onze 5 winkels en krijg 25% korting op 1 artikel naar keuze!*

lees meer

Zet de bloempotten buiten

ZET DE BLOEMPOTTEN BUITEN!

Kriebelt het om je tuin of terras wat op te fleuren met mooie plantjes en bloemen? Vanaf 27 mei tot en met 1 juni krijg je 2 + 2 gratis op alle bloempotten.

lees meer